fbpx

Työterveyshammashoito

Nykyinen työmarkkinatilanne pakottaa työnantajat kilpailemaan hyvistä tekijöistä ja pitämään ne osana yrityksen toimintaa mahdollisimman pitkään. Työntekijöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on myös työnantajan etu – se vähentää turhia poissaoloja ja lisää arvostusta työnantajaa kohtaan.

Työterveysasiakkaanamme työntekijäsi voivat hyödyntää ajoittaisia työterveysetujamme.

Emme peri yrityksiltä ylimääräisiä kuluja. Yrityksesi voi asettaa työntekijäkohtaisen maksukaton, jonka ylimenevästä osuudesta työntekijä vastaa itse. Jokainen työntekijä saa jäsenyyden digivastaanottomme, jossa on mahdollisuus konsultoida hammaslääkäreitämme missä ja milloin vain. Digivastaanotto toimii Hammashelppi-sovelluksessa puhelimella. Vastaanotossa voi konsultoida maksutta myös huollettavien lapsien suun terveyden asioita.

Työterveyshammashoitosopimuksesta ei siis koidu yllättäviä kuluja yritykselle.

Osakeyhtiöillä on verottajan antaman mahdollisuus vähentää verotuksessa työntekijöiden hammashoitoa vapaaehtoisella työterveyshammashoitosopimuksella. Työterveyshammashoito on tasapuolinen etu kaikille yrityksen työntekijöille ja täysmääräisesti verotuksessa vähennyskelpoinen kulu.

Suu & hammas tarjoaa yrityksille kustannustehokkaita työterveyshammassopimuksia täysin räätälöidysti. Etumme muihin Kouvolassa toimiviin suun terveyden palveluntuottajiin on selkeät.

  • Laadukkaaseen ja kestävään hammashoitoon sitoutunut henkilökunta
  • Kohtuulliset toimenpidehinnat
  • Ei erillisiä palvelumaksuja tai muita ylimääräisiä maksuja
  • Parhaat aukioloajat, arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-15
  • Kaikki palvelut saman katon alta
  • Täysin paikallinen ketjuista riippumaton hammaslääkäriasema
  • Oma digivastaanotto – säästää aikaa ja rahaa

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen – olemme yhteydessä pikimmiten!

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
Fill out this field